Victorious

Victorious -videokolikkopeli vie sinut muinaiseen Roomaan kohti jännittäviä seikkailuita. Valmistaudu taistoon yhdessä roomalaisten kanssa ja voita huikeita palkintoja. Pelin sinulle tarjoaa pelituottaja Net Entertainment.

Net Entertainment, eli lyhyemmin ja tunnetummin NetEnt on tämän hetken johtavin pelikehittäjä, joka on toiminut pelialalla jo vuodesta 1996. NetEntin suosio johtuu yksinkertaisesti sen korkeasta laadusta sekä erinomaisista jackpot-peleistä. Jokainen NetEntin julkaisema peli on suunniteltu ja toteutettu huolellisesti loppuun asti ja pelit toimivat moitteettomasti niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin. Suosioon vaikuttavat varmasti myös NetEntin pitkä ikä sekä sen kautta saavutettu luotettavuus. Vaikka muutkin pelituottajat kehittävät laadukkaita pelejä, on NetEntin peleissä vain sitä jotakin.

Victorious -videokolikkopelin teemana on muinainen Rooman valtakunta ja diktaattori Julius Caesar on tietenkin pelin pääroolissa. Rooman sotilaat ovat taisteluvalmiina taustalla ja he osoittavat peliruudun reunoilla kultaisin kolikoin voittotapojen määrän, joka on huimat 243 kappaletta. Kuten videokolikkopeleissä usein on, Victorious -slotissa ei ole normaaleja panoslinjoja, vaan voit ahmia voittoja itsellesi 243:lla eri tavalla panostustasoja ja kolikon arvoa vaihdellen. Näiden lisäksi pelistä löytyy ilmaispyöräytyksiä ja wild-symboli, jotka tekevät pelaamisesta entistä jännittävämpää, sekä lisäävät näin ollen myös voittomahdollisuuksiasi. Victorious -videokolikkopeli vie sinut mukanaan kohti tuntematonta seikkailua, täyttää taskusi rahalla sekä kirsikkana kakun päällä tarjoaa sinulle mielettömiä pelikokemuksia yhdessä roomalaisten kanssa.

Panokset ja voittolinjat

Victorious-videokolikkopelissä voittotapoja on siis huimat 243 erilaista. Pelissä käytetään pelikolikoita, joille panos asetetaan. Jokainen kolikko vastaa yhtä panosyksikköä, jota voit itse korottaa peliruudun alareunassa olevista nappuloista. Pienin panostaso on 1 ja suurin 10. Tässä pelissä se tarkoittaa sitä, että pienin kierroskohtainen panos on 0,25 euroa ja suurin on 125 euroa. Näiden välissä on tietenkin kymmeniä eri vaihtoehtoja, joten peli sopii loistavasti kenen tahansa pelibudjetille. Mikäli haluaa suoraa pelata maksimipanoksella, voi painaa Max Bet -nappulaa. Peliruudun reunasta löytyy myös infonappula, mistä voittotaulukon saa näkyviin. Sieltä voi tarkistaa, miten eri symboliyhdistelmät voittoja antavat. Arvokkaimmat symbolit Victorious-videokolikkopelissä ovat keisarin ja kenraalin kuvat.

Ulkoasu ja teema

Teema pyörii koko pelin ajan muinaisen Rooman valtakunnan ympärillä. Mitään ylimääräisiä animaatioita Victorious-kolikkopeliin ei ole luotu, vaan pääpaino on nimenomaan pelaamisessa. Grafiikka on sarjakuvamaisesti toteutettu ja se on hieman vanhanaikainen. Teema ei siis välttämättä ole NetEntin parhaimpia luomuksia, mutta missään nimessä se ei kuitenkaan ole huono, vaan päinvastoin se viehättää omalla klassisella tyylillään.

Symboleissa esiintyy muun muassa Wild-symbolina toimiva kultainen kotka sekä kultainen laakeriseppele, jotka ovat tunnettuja muinaisen Rooman ajalta. Muut symbolit ovat pääasiassa erinäköisiä roomalaisia sotilaita. Erillistä taustaääntä Victoriousissa ei ole, vaan äänitehosteina toimii kiekkojen pyöräytyksen rahina, sekä voittojen osuessa torvien törinä – ja sitä kuuleekin usein!

Bonustoiminnot

Victorious-videokolikkopelissä ei ole erillistä bonustoimintoa, mutta siitä löytyy tuttu ja turvallinen wild-symboli sekä tietenkin ilmaiskierrokset. Wild esiintyy kiekoilla kaksi ja neljä ja se voi ilmestyä myös ilmaiskierrosten aikana. Kuten muissakin videokolikkopeleissä, wild voi korvata minkä tahansa muun symbolin voittolinjalla ja näin ollen parantaa voittomahdollisuuksia. Ilmaiskierrokset alkavat, kun saat vähintään kolme satunnaisesti esiintyvää Free Spin -symbolia kiekoille.

Symbolien on kuitenkin oltava peräkkäin voittolinjalla alkaen vasemmalta oikealle:

  • Kolmella symbolilla saa kokonaispanoksensa viisinkertaisena sekä 15 ilmaiskierrosta.
  • Neljällä symbolilla saa taas kokonaispanoksensa 20-kertaisena sekä 20 ilmaiskierrosta.
  • Viidellä symbolilla saa kokonaispanoksensa 50-kertaisena sekä 25 ilmaiskierrosta.

Ilmaiskierrosten aikana on myös mahdollista ansaita uusia ylimääräisiä ilmaiskierroksia, jolloin voitot ovat kolminkertaisia.

Hyvät puolet

Mikäli voittaminen on sinulle mieluista puuhaa, on Victorious -videokolikkopeli kuin sinulle tehty. Victorious-pelissä voiton huuma on nimittäin kaikki kaikessa, niin muinaisen Rooman taisteluissa kuin kiekkojen pyöräyttelyssäkin. Kun voittotapoja on peräti 243, ovat voitot aivan nurkan takana. Pelasitpa sitten kotona tietokoneella tai tien päällä ollessasi mobiililla, toimii selkeä ja veitsenterävä grafiikka erittäin hyvin. Lisäksi Victorious sopii kenelle tahansa, sillä panostuksen arvoa voi vaihtaa niin laajasti. Joten jos nautit pienemmällä panoksella pelaamisesta tai vaihtoehtoisesti haluat heittäytyä villiksi ja pistää kaiken peliin kerralla, tässä pelissä kumpikin mahdollisuus onnistuu. Lisäiloa pelaajille tuovat tietenkin myös kolmella kerrottavat ilmaiskierrosten voitot, jotka nostavat hymyn kenen tahansa huulille.

Huonot puolet

Victorious voi sekä miellyttää että vihastuttaa ihmisiä riippuen siitä, mitä kukin videokolikkopeleiltään toivoo. Peli ei ole visuaalisesti ehkä NetEntin parhaimpia tuotoksia, mutta sen klassinen tyyli on kuitenkin uniikki. Klassinen tyyli jatkuu myös peliominaisuuksien muodossa, sillä erillistä bonuspeliä ei ole tarjolla. Mutta muuta mukavaa kuitenkin löytyy, nimittäin wild-symbolit ja ilmaiskierrokset, jotka antavat sinulle paremmat voittomahdollisuudet sekä suuremmat voitot. High Roller -pelaajat eivät tosin luultavasti saa tarpeeksi tyydytystä voittosummista, koska miljoonia Victorious -videokolikkopelissä ei ole tarjolla. Mutta mikäli tuhannet eurot kuitenkin kelpaavat, on niitä tarjolla – ja paljon. Suosittelemme siis avaamaan Victorious-pelin ja kokeilemaan, kuulutko niihin moniin pelaajiin, jotka ihastuivat kertaheitolla tähän kolikkopeliin.

Yhteenveto

Mikäli muinainen Rooma ja kyseisen ajan valtataistelut ovat yhtään mieleesi, on Victorious kuin sinulle tehty videokolikkopeli. Mahtavat voitot ovat vain muutaman klikkauksen päässä, kun pistät kiekot pyörimään ja kolminkertaistetut voitot kilahtavat pelitilillesi. Seuraa sotilaiden taistelua peliruudun reunoilla ja nauti tunnelmallisesta äänimaailmasta, joka vie sinut roomalaisten kanssa kohti taistelukenttiä.

Jos haluat pistää kaiken peliin, maksimipanoksella moninkertaistat voittojesi summat ja voit rikastua kertaheitolla! Joten mitä vielä odotat? Valitse nyt itsellesi mieluisin nettikasino, tee ensimmäinen talletuksesi ja ryhdy pelaamaan Victorious-videokolikkopeliä. Ken tietää, ehkä sinä olet seuraava valtataistelun voittaja ja tuhansien eurojen onnellinen omistaja. Me toivotamme sinulle oikein paljon pelionnea sekä hauskoja pelihetkiä!