Jimi Hendrix

Kuusikymmentäluku oli ikonisten rockmuusikoiden parasta aikaa. Koko rockmusiikin suosio alkoi tietenkin Elviksestä, jonka suosion lopulta söi Beatlesin ja Rolling Stonesin tyyppiset hittibändit. Rockmusiikki iskeytyi kovaa kylmän sodan ajan nuorten tajuntaan tarjoten pakopaikan yhteiskunnallisesta todellisuudesta. Samaan aikaan se oli täysin uudenlaista musiikkia, joka ei kangistunut kaavoihin. Rock on aina ollut täynnä energiaa, eikä siis ihme, että se on yhä tänä päivänäkin yksi suosituimmista musiikin muodoista, vaikka kaupallinen viihdemusiikki pursuilee jokaiselta radiokanavalta. Jimi Hendrix -kolikkopeli on osa kolmen rockpelin kokonaisuutta. Sarjan muut pelit ovat Guns’ N Roses ja Mötorhead. Tämän viihteellisen kolikkopelin on kehittänyt kukapa muukaan kuin NetEnt.

Jimi Hendrix oli eittämättä yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista kitaravirtuooseista. Hän perusti jo 1960-luvulla bändin Jimi Hendrix Experiences, joka saavutti nopeasti suuren suosion. Jimin Hendrixin lavakarisma oli jotain aivan mieletöntä, jonka lisäksi yhtyeen musiikki oli aivan omaa luokkaansa. Samaa tyyliä myöhemmät yhtyeet ovat turhaan ja tuloksetta yrittäneet kopioida. Nyt myös kolikkopelaajilla on mahdollisuus saada oma osansa tämän legendaarisen yhtyeen humusta, sillä se on käännetty oivalliseksi kolikkopeliksi. Slotti löytyy miltei jokaiselta varteenotettavalta kasinolta ja sitä voi pelata myös täysin ilmaiseksi. Se pitää sisällään monipuoliset toiminnot, jonka takia peli ei muutu missään vaiheessa tylsäksi. Jimi Hendrix sopiikin kaikille rokkikukoille ja sellaiseksi haluaville!

Panokset ja voittolinjat

Jimi Hendrix on alusta loppuun saakka todellinen viihdepaketti, jonka takia se onkin saavuttanut suuren suosion pelaajien joukossa. Tästä huolimatta sen kelasysteemi on hyvin perinteinen, sillä se muodostuu viidestä kiekosta, jotka pyörivät kolmella eri rivillä. Pelaaja pääsee ahnehtimaan mitä erilaisempia voittoyhdistelmiä, sillä pelissä on peräti 20 voittolinjaa. Voittokombinaatiot lasketaan aina oikealta vasemmalle ja sen päävoitto on kokonaiset 80 000 euroa. Se on kuitenkin saavutettavissa ainoastaan, mikäli pelaaja valitsee maksimipanoksen.

Volatiliteetiltaan Jimi Hendrix on matalan tason peli ja sen palautusprosentti on uskomattomat 96,7 %, mikä tekee siitä pelaajalle suosiollisen. Slotin panosskaala on 0,20 – 200 euroa, joten siitä löytää iloa mitä erilaisimmat pelaajat.

Ulkoasu ja teema

Rauha ja rakkaus olivat kantavia voimia 1960-luvun hippiliikkeessä. Sodat ja kapitalismi nähtiin tympeinä asioina, jonka tilalle oli hyvä keksiä jotain aivan muuta. Pehmeä kukkaisteema näkyy myös Jimi Hendrix -pelissä, jonka keloilla pyörivät muun muassa unikot, sydämet, rauhanmerkit sekä mystinen kaiken näkevä silmä. Pelin värimaailma on hyvin säyseä, mutta samalla pehmeä. Slotin taustalta paljastuu näkymä aavikolle, jonka mystisessä maisemassa voi nähdä näkyjä, tai pikemminkin suuria voittoja. Slotin grafiikat ovat hyvin modernit ja se muistuttaa tyyliltään Family Mania tai Rick and Morty -tyylistä piirrossarjaa. Pelin äänimaailma on henkeäsalpaava ja taustalla soi aidot rocksävelet. Pelaaja pääsee kuulemaan legendaarisia kappaleita, kuten Foxy Ladya tai Purple Hazea.

Bonustoiminnot

Pelin bonustoiminnot ovat ainakin nimellisesti huimaavia ja parhaimmillaan pelaaja voi voittaa jopa 80x -voittokertoimella. Ei siis ole kovinkaan yllättävää, että bonustoimintojen aikana pelaajalle tarjoutuu oivallinen tilaisuus päästä korottamaan voittokassaansa. Pelin bonuspeli liittyy kiinteästi ilmaisiin pelikierroksiin, joita on käyttöliittymään rakennettu kolme erilaista. Crosstown Traffix Free Spins myöntää 6 bonuskierrosta, jolloin ensimmäinen kiekko on täynnä wildejä. Toisella pyöräytyksellä neljäs ja viides kiekko pursuilee erilaisia wildejä. Purple Haze Free Spins tarjoilee scattereiden määrästä riippuen 6 – 12 bonuskierrosta. Tällöin kaikki numero- ja kirjainmerkit muuttuvat wildeiksi. Little Wind Free Spins tarjoilee myös 6 – 12 ilmaispyöräytystä, jolloin keloille saattaa ilmestyä viidestä kolmeen wild-symbolia täydentämään voittokombinaatioita.

Hyvät puolet

Jimi Hendrix on teemallisesti miellyttävä lisä rockkolikkopelien sarjaan. Vaikka määrällisesti Guns N’ Roses saavuttikin enemmän faneja, oli Jimi Hendrix Doorsiin verrattava megabändi, jonka merkitystä musiikkiin ei voi koskaan väheksyä. Slotin bonustoiminnot ovat todella monipuoliset, sillä ilmaiskierroksia on peräti kolme erilaista. Pelaaminen on tehty myös mahdollisimman helpoksi, sillä pelikierrokset voi automatisoida. Slotin käyttöliittymä on suunniteltu yksinkertaiseksi ja havainnolliseksi, jonka johdosta pelin oppii hyvin nopeasti. Lisäksi slotin ohjeet ovat selkeät. Näin ollen se sopii loistavasti myös uusille kolikkopelien pelaajille. Erityistä plussaa slotti ansaitsee upeasta musiikista, joka koukuttaa pelaajan ensimmäisistä kierroksista lähtien. Kukapa ei haluaisi kuunnella upeaa musiikkia samalla kun voittaa isoja palkintoja.

Huonot puolet

Jimi Hendrix on kaiken kaikkiaan loistava kolikkopeli, joka sopii etenkin musiikin ystäville ja tietysti kaikille rauhan ja rakkauden puolta ajaville hipeille. Slottiin voisi kuitenkin lisätä hieman enemmän toiminnallisuuksia. Jimi Hendrix jää hieman jälkeen Guns N’ Roses pelistä, sillä siitä puuttuu tyystin livetaltioinnit. Olisi todella hienoa, mikäli esimerkiksi Jimi Hendrix Experiences Woodstockin konsertista lisättäisiin parhaat palat slottiin, jotka kytkeytyisivät päälle aina kun pelaaja voittaa. Pelin valuuttapolitiikka on myös häiritsevä, sillä kierrokset lasketaan fiktiivisissä kolikoissa eikä rahassa. Kaikki voitot sekä panokset pitäisi ilmoittaa vain ja ainoastaan euroissa, jotta pelaaja ei menisi sekaisin. Pelin voisi kääntää myös kokonaisuudessa selvälle suomen kielelle.

Yhteenveto

Jimi Hendrix on Net Entertainmentin kehittämä musikaalinen videokolikkopeli, joka vie pelaajan hauskalle aikamatkalle svengaavalle kuusikymmentäluvulle. Peli perustuu legendaariseen Jimi Hendrixin, joka oli yksi kaikkien aikojen taitavimmista kitaransoittajista. Vaikka Jimi menehtyikin nuorena, on hän edelleen yksi upeimmista muusikoista. Pelissä on mahdollista voittaa jopa 80 000 euroa. Pelin maksimipanos on 200 euroa ja halvimmillaan peliä voi pyöritellä 0,20 euroa per kierros.

Slotista löytyy monipuoliset bonustoiminnot, jotka keskittyvät bonuskierroksiin. Niiden aikana pelaaja voi voittaa voittokertoimia tai rahapalkintoja. Slotin palautusprosentti on peräti 96,7 prosenttia, joka on keskimääräisesti huomattavan suuri luku. Mitä siis enää odotat? Viritä kitara ja käynnistä Jimi Hendrix -peli!